Kenne we effe wat tromgeroffel kriege?! Je ken vanaf NU het ècht Ernems bier kopen! Het Nederlands Watermuseum is het eerste verkooppunt en het uiteraard ’n bijzondere band met het Ernems water. Net als Brouwerij Durs. Prut!

Over Brouwerij Durs

Gebrouwen door Ernemmers voor Ernemmers

Wij zijn Brouwerij Durs, de enige echte stadsbrouwerij van Arnhem.In het hart van Klarendal realiseren wij een bierbrouwerij van formaat waarvan zeer binnenkort geproefd kan worden. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op onze sociale kanalen. Hierop zullen we jullie informeren over de ontwikkelingen.

Monique Verber, adjunct-directeur Nederlands Watermuseum, neemt de eerste biertjes in ontvangst van Joris Kok, Sales en Marketing Manager bij Brouwerij DURS