Feestlab
Tijdens de kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) is het feest in het Waterlab!

Tijdens de kerstvakantie bouwen we een feestje in het Waterlab. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn welkom om van experimenteren een feestje te maken. Lukt het jou om rozijnen te laten dansen, een ballon vol te maken zonder dat je je mond of longen hoeft te gebruiken en een glitterend bruisend feestdrank te maken? Kom en vier het feestje mee in het Waterlab.

Natuurlijk is er ook onze shampoofabriek waar kinderen vanaf ongeveer 3 jaar al hun eigen shampoo kunnen maken. Je wilt natuurlijk wel fris ruiken op je feestje!

Praktische informatie
Deze activiteiten vinden van 21 december 2019  t/m 5 januari 2020 dagelijks plaats tussen 11.15 uur en 16.00 uur. (m.u.v. 25 december en 1 januari, dan is het museum gesloten). Aan de balie van het museum koop je een kaartje voor het feestlab of een flesje voor de shampoofabriek tegen betaling van entree en € 1,50 (vooraf reserveren is niet mogelijk).