We zijn super trots dat we ook dit jaar weer zijn uitgeroepen tot meest kindvriendelijke museum van de Provincie Gelderland!

Bij de uitreiking van de jaarlijkse ‘kidsproof’ awards in Museumpark Archeon ontvingen zestig musea door het hele land het predikaat ‘kidsproof’. Dit jaar werden meer dan 12.000 museuminspecties verricht door de museuminspecteurs (kinderen tot en met 12 jaar). Het Nederlands Watermuseum in Gemeente Arnhem kreeg van de jonge museuminspecteurs een rapportcijfer van 8,8 gemiddeld.

“Je kon er heel veel doen. Ik vond het erg leuk om de boot te besturen. En het was supertof en leerzaam om mijn eigen tandpasta te maken samen met papa.”, aldus één van de inspecteurs. Vanaf nu is meteen het nieuwe inspectieseizoen gestart, meer hierover op museumkids.nl.