het laatste nieuws

In 2019 ondersteunden Meer! accountants + adviseurs, GMB en Papierfabrief Doetinchem het Nederlands Watermuseum in de vorm van sponsoring. Wij zijn blij te kunnen mededelen dat zij ook in het nieuwe jaar deze samenwerking voort zullen zetten, waarvoor heel hartelijk dank!

Meer! accountants + adviseurs is een Arnhems accountantskantoor gevestigd aan de Pleyroute. Met ruim 30 betrokken collega’s ontzorgen wij dagelijks ondernemers en particulieren. Met ontzorgen bedoelen we niet alleen het verzorgen van de fiscale aangifte, de salarisstrook en het samenstellen van de jaarrekening. Deze werkzaamheden doen wij zo goed en efficiënt mogelijk tegen een scherpe vaste prijs.

Waar ons hart sneller van gaat kloppen is het meedenken met de ondernemer. Up to date inzicht geven in de cijfers, zicht op kostprijzen houden, nadenken over overdracht of koop van de onderneming, meedenken over digitaliseren van, bijvoorbeeld, uw salarisadministratie maar zeker ook nadenken over pensioen en overlijden.

Op onze nieuwe website www.ditismeer.nl komen een aantal ondernemers aan het woord die al lang of sinds kort met ons samenwerken.

Meer! ondersteunt niet alleen een groot aantal verenigingen in de regio, maar ook een aantal Arnhemse instellingen, waaronder het Watermuseum. Wij zijn trots op die manier mee te mogen helpen aan het vergroten van waterbewustzijn en de zorg voor onze natuur.

GMB zet zich in voor meer veiligheid, een schonere wereld en een doelmatige omgang met grondstoffen en energie. Hiermee willen we van betekenis zijn voor onze klanten en voor de samenleving. Dit doen we door te excelleren in onze specialismen in waterkwaliteit en waterveiligheid, bio-energie en bouw & infra. In goede samenwerking met onze opdrachtgevers, combinanten en partners. Samen zorgen we voor resultaten die een verschil maken. Dat is zeker.

Papierfabriek Doetinchem bv produceert 70.000 ton aan 100% gerecycled lichtgewicht (MG) papier per jaar voor een groot aantal toepassingen. Wij werken in 5 ploegen (24/7) en hebben ruim 150 medewerkers in dienst. Het grootste deel van onze afzet wordt geëxporteerd en alhoewel Europa de grootste afzetmarkt is, vindt het papier ook zijn weg naar Amerika, Afrika, Azië en Australië.