Van 4 juli t/m 30 augustus a.s. is het museum 7 dagen per week van 10 tot 17 uur open.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen tijdens de zomervakantie (4 juli t/m 30 augustus) deelnemen aan de activiteit “Watermonsters gezocht!”. Gewapend met schepnet en emmer gaan kinderen waterbeestjes vangen in de Jansbeek achter het museum. Met een loeppotje en waterbeestjeszoekkaart ontdekken ze welke watermonsters ze hebben gevangen.

Ook kun je dagelijks weer zelf shampoo maken, maar alleen deze vakantie nog. Ja je leest het goed, alleen nog in deze zomervakantie! Daarna komt er zoals je van ons gewend bent een super leuke andere activiteit voor in de plaats.

Deze activiteiten vinden van 4 juli t/m 30 augustus dagelijks plaats tussen 10.15 uur en 16.00 uur.
Inschrijven voor de activiteit “Watermonsters gezocht!” kan bij het uitgiftepunt voor de ingang van het museum tegen betaling van € 1,50 als je in het bezit bent van een entreekaartje voor dezelfde dag of € 3 wanneer je het museum niet bezoekt.
Een flesje voor het shampoo maken koop je ter plekke aan de balie van het museum  voor € 1,50.

Helaas is het niet mogelijk vooraf te reserveren voor de activiteiten.

Geniet na je museumbezoek nog wat langer in het mooie Sonsbeekpark met bijvoorbeeld streetfood @ the park bij het naastgelegen Grand Café Aan de Beek, mogelijk van donderdag t/m zondag vanaf 16.30 uur.

Kom je op de elektrische fiets? Deze kun je tijdens je bezoek opladen op waterkracht! Dankzij bijdragen van onder meer Prins Bernard Cultuurfonds, ANWB fonds en Arnhem AAN wordt het stromende water van de Jansbeek sinds kort gebruikt om energie op te wekken.

Vergeet niet je bezoek aan het museum en/of Grand Café Aan de Beek te reserveren!